Söker du bostad?

Vi har ett mycket stort antal sökande till våra lägenheter på samtliga orter. Vi jobbar inte med någon regelrätt kö utan arbetar med aktivt sökande.

Det första steget för att bli hyresgäst hos oss är att registrera sig som bostadssökande. Vi har nu bytt system för detta vilket gör att vi ber er som anmält intresse tidigare att registrera om er så vi får in er i rätt system. Tidigare system saknade viktiga parametrar och kontaktvägar vilket gjorde det omöjligt för oss att hantera databasen till slut.

Var 12:e månad vill vi att ni registrerar er på nytt.

Vi lägger ut lediga lägenheter på vår hemsida löpande. Det fordras att ni själva, sedan ni registrerat er som sökande hos oss, anmäler intresse via websidan. Vi väljer sedan hyresgäst bland de som anmält intresse efter hur länge man varit bostadssökande hos oss.

Vi ställer krav på våra hyresgäster att det ska finnas goda referenser från tidigare boende och ordnad ekonomi utan betalningsanmärkningar. I övrigt följer vi vår uthyrningspolicy vad gäller hur vi förmedlar våra lediga lägenheter.

Vi är medlemmar i Fastighetsägarna och följer deras etiska regler.

Kontakta EHCC Fastigheter

Du är alltid välkommen att kontakta oss – vare sig Du är nuvarande eller blivande hyresgäst hos oss.

Vårt kontor ligger på Ödtorpsgatan 1 i Tibro och vi har öppet för besök torsdagar 9.00 - 16.00, Övrig tid enl. överenskommelse.
Telefontid måndag till torsdag 09:00-15:00
Fredag 09:00-12:00

Telefonnummer kontorstid 0504–61660 efter kontorstid vårt journummer 0504–495585.

Om Du vill besöka oss för att prata lägenheter eller industrilokaler är det bäst om

  • Du ringer 070-321 90 24 för att boka en tid med Stefan Johansson som är uthyrningsansvarig för våra lägenheter.
  • Du ringer 070-996 16 60 för att boka en tid med Bengt-Inge Carlsson som är uthyrningsansvarig för våra industrifastigheter och lokaler.

Vinterförvaring

I torra och fina lokaler kan vi förvara din: Husvagn, Båt, Bil, MC mm.

För mer information ring: 0504-61660